Exportservice

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van import en export van voertuigen over de hele wereld. Hiermee kunnen wij iedereen voorzien van alle invoer en uitvoerdocumentatie.

Bij ons bent u op het juiste adres voor alle soorten exportdocumenten voor uw auto, motor, truck, caravan en aanhanger. Wij zorgen dat het voertuig van uw naam af is en uit het Nederlandse kentekenregister wordt geschreven. Deze diensten bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven. Tevens kunt u bij ons terecht voor vignetten, exportverzekering, wegtransport en verscheping van voertuigen naar het buitenland. Daarnaast bieden wij alles wat nodig is om voertuigen buiten de EU te exporteren, maar ook om deze te importeren.

* Vrijwaring
* Uitvoer kentekenbewijs
* Uitvoer kentekenplaten
* Groene kaart (verzekering voor 14 dagen)
* CVO verklaring
* EAD Douanedocument (sagitta).
* Fahrzeugbrief / KFZ brief (duitsebrief).
* Taxatie rapporten voor import
* Bpm papieren voor import
* Vignetten (Duitsland,oostenrijk,zwitersland etc).

Voor het uitvoeren van een voertuig vragen wij u het volgende mee te nemen:

– Kentekencard en tenaamstellingscode
– Kentekenplaten
– Kilometerstand
– Paspoort / ID van de koper
– Adresgegevens van de koper

Heeft u vragen? Dan kunt u ons gerust bellen, wij staan u graag te woord. U mag natuurlijk ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Bekijk onze mogelijk heden op Exportservice Hoogeveen.

VOOR DE ZAKELIJKE AUTOMOTIVE MARKT HANTEREN WIJ SPECIALE TARIEVEN.

NIEUWS: Als RDW export loket in Hoogeveen waren wij u voorheen van dienst als export partner van het VWE. Sinds 2017 zijn wij de samenwerking aangegaan met Cargo International om u nog meer diensten te kunnen bieden wereldwijd.